Leiligheter til salgs

ALLE SOLGT

Øyenkilen er del av kyststrekningen mellom Fredrikstad og Hankø - med strender og rekreasjonsområder som få steder langs kysten kan vise til. Du har innseilingen til Fredrikstad mot nord, med det øvrige Onsøylandet mot sørvest, og steder som Foten, Hankø og Engelsviken. Mot øst er det kort vei til Hvaler skjærgården og Sverige. Skjærgården er omfangsrik - og gir deg alle muligheter med båt. Fritidsleilighetene har en suveren beliggenhet med umiddelbar nærhet til båthavnen - et ypperlig utgangspunkt for et aktivt båtliv i den vakre Onsøyskjærgården. Det byr dessuten på ypperlig turterreng, strender og milde svabergsformasjoner. Til Fredrikstad er det i underkant av 15 minutter i bil. Ca. 1 time og 15 min. til Oslo. Bussholdeplass med god forbindelse til byen finner du noen få minutters gange fra eiendommen. Du finner flere forretninger ved Åle og Gressvik sentrum, samt byferge til Fredrikstad og Gamlebyen. Flere golfbaner i nærområdet.

3 Fritidsleiligheter med servicebygg, båthavn og bensin/diesel pumper.

Servicebygg:
1. etasje: Restaurant/servering, kiosk, 5 felles toaletter, 3 felles dusjer og båtforeningsrom.

Fritidsleilighet 1: SOLGT

2 etasje: Entré, bod, 2 bad, 2 soverom, hvorav et med walk in closet, kjøkken, stueløsning med utgang til terrasse og spisestueløsning med utgang til terrasse. 3 etasje: Hems.
Med carport og utvendig bod.

Fritidsleilighet 2: SOLGT

2 etasje: Entré, bod, 2 bade, 2 soverom, hvorav et med Walk in Closet, kjøkken, stueløsning med utgang til terrasse og spisestueløsning med utgang til terrasse. 3 etasje: Hems.
Med carport og utvendig bod.

Fritidsleilighet 3: SOLGT

2 etasje: Entré, bod, 2 bad, 2 soverom, hvorav et med walk in closet, kjøkken, stueløsning med utgang til terrasse og spisestueløsning med utgang til terrasse. 3 etasje: Hems
Med carport og utvendig bod.

Som kjøper i en tidlig fase, vil du også ha muligheten til å gjøre endringer på noen romløsninger.

Fritidsleilighetene vil holde en god standard på materialvalg og håndverksmessig utførelse. Leilighetenes plassering på tomten er ikke tilfeldig der de ligger med store vindusflater ut mot sjøen. Da kan vannets farger og spill nytes ved alle årstider. Når vår og sommer nærmer seg kan man åpne glassdører mot pent opparbeidet uteareal, slik at nærheten til sjøen blir enda sterkere.

En enklere hverdag.

Bygget blir oppført i henhold TEK 10. Dette setter svært høye krav til byggingen, som vil gagne deg som boligkjøper. Ikke bare oppleves høyere standard på boligen innvendig og utvendig, men også lavere strømutgifter pga. god isolering og varmegjenvinning, samt mindre vedlikeholdsutgifter i tiden framover. Leilighetene vil få en romslig, åpen kjøkken- og stueløsninger, noe som gir god kontakt og et åpent og luftig inntrykk. Fra leilighetene vil det være utgang til terrasser.

Yttervegger leveres med 20 cm isolasjon, med tre kledning ute og slettmalte gipsvegger inne.

Tak leveres med 40 cm isolasjon, slettmalt gips innvendig og med taksten ute. Innerdører slett hvite.

Sigdal kjøkkeninnredning hvit innredning eller tilsvarende med integrert oppvaskmaskin og komfyr samt benkeplate med betongmønster.

Badet leveres med flislagte vegger og gulv, varmekabler i gulv, opplegg for vaskemaskin, speil og dusjhjørne. Norema innredning eller tilsvarende.

Gulvet blir belagt med fliser og parkett. Varmekabler i alle rom. Vinduer med 2-lags isolerglass. Gips på innvendige vegger og panel på utvendige vegger, med saltak belagt med takstein.

Det vil bli bygget et to etasjes bygg med 3 seksjonerte fritidsleiligheter i andre og et servicebygg i første etasje. Bygget fundamenteres på ringmur og støpt plate på mark. Betongskille mellom første og annen etasje. Gulvet isoleres forskriftsmessig og det legges radonsperre under gulvet.

Båtplassene er organisert etter aksje-modellen, dvs hver båtplass er en aksje. Det er pr dato ca. 70 båtplasser og det tilrettelegges for ca. 80 nye plasser = total ca. 150 plasser. Plassene er for båter fra 10 til 70 fot.

Eierseksjonene vil tilhøre et sameie. Sameiet vil ivareta forvaltning av fellesarealer innenfor sameiet.

Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men fellesutgiftene er ment å dekke f.eks. felles drift og vedlikehold av vei, gjesteparkering og lek/friområde (måking, strøing, gatelys, opparbeidelse og vedlikehold av felles grøntområder, avsetning til felles vedlikehold av vei osv.) Det foreligger pt. ikke budsjett for sameiet, men fellesutgiftene stipuleres til mellom kr.1000 - 2000,-/mnd. per leilighet. Utkast til budsjett og vedtekter vil bli utarbeidet av forretningsfører og fremlegges på første generalforsamling.